Tips en links

Noorbeek

In Noorbeek aan de Dorpsstraat is een bakker die authenthiek brood bakt in een houtoven. Hij verwerkt desem en spelt en maakt daarvan de lekkerste broden, broodjes en vlaaien.

Aan de Onderstraat vindt u de slager / traiteur, deze culinaire verswinkel staat hoog aangeschreven om zijn eigen gemaakte producten. Een aanrader!  Hier kunt u ook terecht voor verse groente en een beperkt assortiment levensmidddelen.

Op Hoogcruts is fruitbedrijf Notermans, in winkel de Oogstschuur vindt u naast eigen fruit een assortiment uit seizoenssortering zoals aardbeien, bramen, framboze en diverse soorten bessen. Hier bent u ook aan het juiste adres voor uw dagelijkse groente.

Supermarkten vindt u in Gulpen en Margraten.

Op zondag- en dinsdagochtend is er markt in Aubel, net even over de Belgische grens. Daar wordt vers fruit, groente, vis, brood, zuivel en vleeswaren aangeboden. Veelal typische streekproducten. Als u dan toch op de markt bent, loop even binnen bij Stassen wijnhandel. Hier vindt u meer dan honderd speciaal biertjes. Stassen staat bekend om zijn eigen cider.

Op zondag is de supermarkt Carrefour in Aubel open.

Kadowinkel Tieske en VVV- Servicepunt. Hier kun je terecht voor wandelkaarten, fiets-en autoroutes en informatie over Noorbeek en omgeving.

Openbaarvervoer: vanaf station Maastricht neemt u lijn 57 richting Gulpen via Epen.

Vertrektijden bv. 9.13 uur  en/of  9.43 uur. Frequentie: in de daluren tussen 10.00 en 13.00 1 x / uur, daarbuiten 2 x / uur.

Uitstappen in de Dorpsstraat. De bushalte is op loopafstand.

Beleven & doen

Vakantiewoning 2-4 personen

De natuur in combinatie met de vakwerkelementen geven u meteen het buitenlandgevoel. In deze knusse woning voelt u zich meteen thuis!

Meer informatie
Vakantiewoning 6 personen

Een ruime 6-persoons vakantiewoning met een schitterend uitzicht over de groene glooiende heuvels. Volledig gemeubileerd en mooi ingericht!

Meer informatie
Contact informatie Hoeve Endepoel Yvonne Engelen Pim de la Court Vroelen 24 6255 NC Noorbeek Tel: 043-4571239 Mob: 06 19836006 E: info@hoeve-endepoel.nl I: www.hoeve-endepoel.nl
Meer informatie RoutebeschrijvingWebpartners Gratis Zoover Gold Awards Hoeve Endepoel Noorbeek Agenda VVV Limburg
Heeft u vragen?