Vakantie in een Zuid Limburgse hoeve

Overnachten in een gemoderniseerde vakantiehoeve in Zuid Limburg? Hoeve Endepoel beschikt over twee vakantieverblijven waar u heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van al het moois dat het Zuiden van Limburg u te bieden heeft. Rust en natuur staan centraal, maar u kunt eenvoudig uitstapjes maken richting bruisende en sfeervolle steden als Maastricht, Valkenburg, Luik en Aken. Doordat Hoeve Endepoel op de grens van de Voerstreek ligt, vindt u er wandelroutes en fietsroutes in alle richtingen. Wanneer u wilt onthaasten in een vakantiehoeve in Zuid Limburg, dan is Hoeve Endepoel in het pittoreske Noorbeek uw vakantieadres.

Gemoderniseerd en toch authentiek

In onze vakantiehoeve in Zuid Limburg vindt u twee huisjes die u kunt huren: één voor 5 tot 6 personen en één voor 2 tot 4 personen. De knusse vakantiewoningen met vakwerkelementen zijn volledig gemeubileerd en beschikken beiden over een ruim privé terras met tuinmeubilair en parasol. Zodra u naar buiten stapt, ziet u het adembenemende Zuid Limburgse uitzicht. Tevens kunt u gebruik maken van de barbecue voor een gezellige zelfgemaakte avondmaaltijd. Mocht u liever uit eten gaan? Dat is mogelijk, want op loopafstand van de huisjes bevinden zich diverse eetgelegenheden waar genoten kan worden van een heerlijke lunch of diner. Tevens bevinden zich een bakker en slager in de buurt.  Kortom: onze hoeve in Zuid Limburg is een perfecte plek om volledig te onthaasten en te genieten van het bourgondische en heuvelachtige Zuiden.

Vakantiehoeve in Zuid Limburg boeken

Wilt u een weekendje weg of vakantie boeken in een vakantiehoeve in Zuid Limburg? Wij heten u van harte welkom bij Hoeve Endepoel. Met een Limburgse vlaai zorgen we voor een gastvrij welkom en een goed begin van uw vakantie of weekendje. Wilt u meer informatie over de twee huisjes in onze Zuid Limburgse Hoeve en/of bent u benieuwd naar de tarieven? Bekijk alle informatie op deze website. En u kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Tevens kunt u uw overnachtingen in onze vakantiehoeve in Zuid Limburg boeken via dit contactformulier.

Tot ziens bij Hoeve Endepoel!

Vakantiewoning 2-4 personen

De natuur in combinatie met de vakwerkelementen geven u meteen het buitenlandgevoel. In deze knusse woning voelt u zich meteen thuis!

Meer informatie
Vakantiewoning 6 personen

Een ruime 6-persoons vakantiewoning met een schitterend uitzicht over de groene glooiende heuvels. Volledig gemeubileerd en mooi ingericht!

Meer informatie
Contact informatie Hoeve Endepoel Yvonne Engelen Pim de la Court Vroelen 24 6255 NC Noorbeek Tel: 043-4571239 Mob: 06 19836006 E: info@hoeve-endepoel.nl I: www.hoeve-endepoel.nl
Meer informatie RoutebeschrijvingWebpartners Gratis Zoover Gold Awards Hoeve Endepoel Noorbeek Agenda VVV Limburg
Heeft u vragen?