Maastricht

Maastricht is een stad die hoog op de hitlijst staat van "Stedentrips" voor zowel binnen- en buitenland. Dat komt mede doordat Maastricht goed bereikbaar per trein, auto, bus en vliegtuig.

Elke cultuurliefhebber moet één keer in Maastricht geweest zijn. Er is voor ieder wat wils ongeacht in welk seizoen je Maastricht aandoet. Wanneer u via de Romeinse Servaasbrug de Maas oversteekt loopt u zo de prachtige historische binnenstad in. Hier proeft u meteen de Bourgondische sfeer.

U kunt er voor kiezen om een van de vele mooie stadswandelingen te maken aan en op de oude stadsmuren en het prachtige stadspark. Tijdens de wandeling is er volop gelegenheid om een terrasje te pakken op het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouwenplein, de Markt  of langs de Maas. Shop liefhebbers kunnen helemaal los gaan in het Stokstraatkwartier, hier kunt u chique boutiques met haute couture en designwinkels vinden.

Voor de echte liefhebbers zijn er jaarlijks grote gerenommeerde evenementen in Maastricht zoals de wereldberoemde concerten van André Rieu op het Vrijthof, de prestigieuze kunstbeurs TEFAF, het Preuvenemint en niet te vergeten het Carnaval.

Wilt u overnachten dichtbij Maastricht, maar ook maximaal genieten van de natuur? Dan is onze vakantiewoning in Noorbeek uitermate geschikt! Neem snel contact met ons op voor meer informatie!

Vakantiewoning 2-4 personen

De natuur in combinatie met de vakwerkelementen geven u meteen het buitenlandgevoel. In deze knusse woning voelt u zich meteen thuis!

Meer informatie
Vakantiewoning 6 personen

Een ruime 6-persoons vakantiewoning met een schitterend uitzicht over de groene glooiende heuvels. Volledig gemeubileerd en mooi ingericht!

Meer informatie
Contact informatie Hoeve Endepoel Yvonne Engelen Pim de la Court Vroelen 24 6255 NC Noorbeek Tel: 043-4571239 Mob: 06 19836006 E: info@hoeve-endepoel.nl I: www.hoeve-endepoel.nl
Meer informatie RoutebeschrijvingWebpartners Gratis Zoover Gold Awards Hoeve Endepoel Noorbeek Agenda VVV Limburg
Heeft u vragen?