Vakantiehuis in de omgeving Maastricht

Het Zuid-Limburgse Maastricht is een prachtige stad om een vakantie door te brengen. Wanneer u graag wilt genieten van al het moois dat Maastricht te bieden heeft maar niet midden in de drukke stad wilt vertoeven, dan kunt u terecht bij Hoeve Endepoel, een vakantiehuis in de omgeving van Maastricht. Hoeve Endepoel is een landelijk gelegen vakantieboerderij in het rustieke Noorbeek waar u terecht kunt om heerlijk te onthaasten. Het schone en comfortabele vakantiehuis in de omgeving van Maastricht geeft u de mogelijkheid om te genieten van de rust, terwijl u toch binnen afzienbare tijd in hartje Maastricht kunt staan. Het beste van twee werelden!

Een comfortabele vakantiewoning in omgeving Maastricht

Er zijn twee vakantiewoningen waaruit u kunt kiezen: het 2-4 persoons huisje en het 6 persoons huisje. Ongeacht uw keuze: bij Hoeve Endepoel kunt u rekenen op een gastvrij ontvangst met echte Limburgse vlaai. Beide huisjes zijn voorzien van een ruim terras met een uitzicht over de glooiende weilanden. Gratis Wifi is beschikbaar. Tevens kunt u gebruik maken van twee mountainbikes en een barbecue. Rust en comfort staan centraal: u zult heerlijk genieten en onthaasten in deze vakantiewoning in de omgeving van Maastricht.

Overnachten in een vakantieboerderij in Zuid Limburg

Wilt u overnachten in de omgeving van Maastricht? Zoekt u een vakantieboerderij in het Zuid Limburgse Heuvelland die als uitvalsbasis kan dienen om Maastricht en omliggende steden/dorpen te bezoeken? Hoeve Endepoel is precies het vakantiehuis waarnaar u op zoek bent. Bekijk onze vakantiewoningen op deze website en boek via ons contactformulier.

Vakantiewoning 2-4 personen

De natuur in combinatie met de vakwerkelementen geven u meteen het buitenlandgevoel. In deze knusse woning voelt u zich meteen thuis!

Meer informatie
Vakantiewoning 6 personen

Een ruime 6-persoons vakantiewoning met een schitterend uitzicht over de groene glooiende heuvels. Volledig gemeubileerd en mooi ingericht!

Meer informatie
Contact informatie Hoeve Endepoel Yvonne Engelen Pim de la Court Vroelen 24 6255 NC Noorbeek Tel: 043-4571239 Mob: 06 19836006 E: info@hoeve-endepoel.nl I: www.hoeve-endepoel.nl
Meer informatie RoutebeschrijvingWebpartners Gratis Zoover Gold Awards Hoeve Endepoel Noorbeek Agenda VVV Limburg
Heeft u vragen?