Rust, sfeer en natuur in mooi Noorbeek en omgeving

Noorbeek ligt bovenop een heuvelrug in Zuid-Limburg. Door die hoge ligging biedt Noorbeek een prachtig uitzicht over het heuvelland met zijn fruitboomgaarden, weiden en akkers. Noorbeek ligt aan één van de vele wandel- en fietsroutes die in het gebied zijn uitgezet. Deze sluiten aan op andere routes, waarvan enkele door de Voerstreek en verder België in gaan.

Om de omgeving te verkennen bent u binnen enkele minuten midden in de mooie vrije natuur waar Zuid-Limburg zo gekend door is. Daar kunt u genieten van prachtige wandelingen met afwisselende landschappen en geweldige panorama’s. De voerstreek in België is voor menig natuurliefhebber een begrip en sluit naadloos aan op de Noorbeekse natuur. In de richting van de Belgische grens wordt het heuvelland steeds ruiger bebost.

Alles heerlijk dichtbij

De vakantiewoningen liggen op een heuvelrug van het rustige en sfeervolle dorpje Noorbeek, waar u op loopafstand de bakker, slager, restaurants en eetcafeetjes vindt. Het is een paradijs voor wandelaars. De streek ademt Rust en Ruimte uit. Zuid-Limburg vormt een goede uitvalsbasis voor een stadsbezoek. Noorbeek ligt centraal in de driehoek Maastricht, Luik en Aken (15 a 20 km) en 30 km van de Ardennen en de Eifel. Een dagje Valkenburg of Monschau, het ligt allemaal dichtbij.

Actief en cultuur

Veel minder bekend, maar niet minder bijzonder, is het overstelpende aanbod aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, variërend van De Dom van Aken, het indrukwekende vuurwapen museum in Luik tot de Sint Servaaskerk in Maastricht. De omgeving Zuid Limburg leent zich ook voor mooie en spectaculaire tochten met de moutainbike. Wilt u fietsen met “een steuntje in de rug” dan biedt www.groenfietsen.nl mogelijkheden.

 

Vakantiewoning 2-4 personen

De natuur in combinatie met de vakwerkelementen geven u meteen het buitenlandgevoel. In deze knusse woning voelt u zich meteen thuis!

Meer informatie
Vakantiewoning 6 personen

Een ruime 6-persoons vakantiewoning met een schitterend uitzicht over de groene glooiende heuvels. Volledig gemeubileerd en mooi ingericht!

Meer informatie
Contact informatie Hoeve Endepoel Yvonne Engelen Pim de la Court Vroelen 24 6255 NC Noorbeek Tel: 043-4571239 Mob: 06 19836006 E: info@hoeve-endepoel.nl I: www.hoeve-endepoel.nl
Meer informatie RoutebeschrijvingWebpartners Gratis Zoover Gold Awards Hoeve Endepoel Noorbeek Agenda VVV Limburg
Heeft u vragen?