Vakantiehuis Zuid Limburg : Hoeve Endepoel

Zuid Limburg staat bekend om zijn sprookjesachtige landschappen, afgewisseld met mooie steden vol culturele rijkdom. Het is niet voor niets een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders en Belgen. Wilt u een vakantiehuis huren in Zuid Limburg? Wij heten u van harte welkom bij Hoeve Endepoel. De authentieke hoeve is omgebouwd tot een comfortabele vakantie accommodatie, waar u heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van alles wat het mooie Zuid Limburg u te bieden heeft.

Eindeloos genieten in Noorbeek, Zuid Limburg

Hoeve Endepoel ligt in het landelijke Noorbeek. De glooiende heuvels tekenen het landschap en zorgen voor een rustgevende omgeving waarin ontspannen centraal staat. In dit prachtige decor kan men eindeloos wandelen en fietsen. Bij Hoeve Endepoel heeft u de beschikking over twee mountainbikes die u gratis kunt gebruiken. Tevens zijn beide huisjes voorzien van een terras inclusief tuinmeubilair. Verder zijn er gratis wifi, een driepvries en een barbecue, en u kunt er gratis parkeren. Wilt u een vakantiehuisje in Zuid Limburg huren met kinderen? Er is voldoende vertier in de buurt, zoals bijvoorbeeld een grote indoor speeltuin, en voldoende speelruimte rondom het vakantiehuisje. Tevens kan er een buitenzwembadje worden opgezet. Hoeve Endepoel is dus een vakantiehuis in Zuid Limburg dat een optimale vakantie-ervaring biedt voor het hele gezin.

De omgeving van Hoeve Endepoel

In de omgeving van Hoeve Endepoel kunnen u en uw gezelschap zich uitstekend vermaken. Of u nu wilt fietsen, wandelen. winkelen of uw ogen wilt uitkijken in de dierentuin of juist heerlijk wilt ontspannen in een thermaal bad: in de omgeving van Hoeve Endepoel vindt u het allemaal. Bekijk hier de vele tips om van uw vakantie een topvakantie te maken.

Een vakantiehuis in Zuid Limburg huren?

Bent u op zoek naar een landelijk gelegen vakantiehuisje in Zuid Limburg, dat schoon en netjes is? Houdt u van wandelen en/of fietsen, of zoekt u een uitvalsbasis voor de naastgelegen Voerstreek of steden als Maastricht, Heerlen en Luik? Hoeve Endepoel is de gemoderniseerde vakantiehoeve die u zoekt. Bekijk de twee vakantiehuizen op de website.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een vakantiehuis in Zuid Limburg boeken? Vul dan het contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vakantiewoning 2-4 personen

De natuur in combinatie met de vakwerkelementen geven u meteen het buitenlandgevoel. In deze knusse woning voelt u zich meteen thuis!

Meer informatie
Vakantiewoning 6 personen

Een ruime 6-persoons vakantiewoning met een schitterend uitzicht over de groene glooiende heuvels. Volledig gemeubileerd en mooi ingericht!

Meer informatie
Contact informatie Hoeve Endepoel Yvonne Engelen Pim de la Court Vroelen 24 6255 NC Noorbeek Tel: 043-4571239 Mob: 06 19836006 E: info@hoeve-endepoel.nl I: www.hoeve-endepoel.nl
Meer informatie RoutebeschrijvingWebpartners Gratis Zoover Gold Awards Hoeve Endepoel Noorbeek Agenda VVV Limburg
Heeft u vragen?