Vakantiehuis in Noorbeek | Hoeve Endepoel

Noorbeek is een schitterend en rustiek dorp in Zuid Limburg, tegen de grens met België. Door zijn hoge ligging op een heuvelrug biedt het een indrukwekkend uitzicht over de glooiende heuvels en uitgestrekte groene akkers. Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Noorbeek om even helemaal te ontsnappen aan de drukte in de stad? Dan heten we u van harte welkom bij Hoeve Endepoel. Onze landelijke vakantiewoningen liggen in een rustige omgeving, met voldoende eetgelegenheden op loopafstand. Tevens bent u binnen afzienbare tijd in steden als Valkenburg, Luik, Aken en Maastricht. Hoeve Endepoel is dus de ideale vakantiewoning in Noorbeek voor een ontspannende vakantie of weekendje weg in Zuid Limburg.

Kleinschalig en comfortabel

Wij verhuren slechts twee vakantiehuisjes: één geschikt voor 2 tot 4 personen en één geschikt voor 6 personen. Door de kleinschaligheid kunnen we u de absolute rust en ruimte bieden waarnaar u op zoek bent. Beide vakantiehuisjes in Noorbeek beschikken over een eigen terras met meubilair, waar het heerlijk vertoeven is met een mooi uitzicht op de groene heuvels. Door de aanwezigheid van gratis wifi, een barbecue en twee mountainbikes hebben we gezorgd voor comfortabele vakantiewoningen in Noorbeek, zodat u even helemaal in alle rust kunt onthaasten. Wilt u ook wat actiefs ondernemen? Hoeve Endepoel ligt op het knooppunt van diverse wandel- en fietsroutes door de mooie panorama's van het Zuid Limburgse Heuvelland.

Boek uw vakantiehuisje in Noorbeek hier

Hoeve Endepoel is een oude vakantieboerderij die volledig is gemoderniseerd. De authentieke hoeve biedt u een schone en nette overnachtingsplek van waaruit u eenvoudig de Voerstreek of omliggende steden kunt ontdekken. U kunt rekenen op een gastvrij ontvangst met echte Limburgse vlaai. Dat is toch de perfecte manier om een vakantie in Zuid Limburg te beginnen?

Voor meer informatie over de huisjes verwijzen we u graag naar deze pagina. De tarieven vindt u hier. Wilt u ons vakantiehuis in Noorbeek huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Vakantiewoning 2-4 personen

De natuur in combinatie met de vakwerkelementen geven u meteen het buitenlandgevoel. In deze knusse woning voelt u zich meteen thuis!

Meer informatie
Vakantiewoning 6 personen

Een ruime 6-persoons vakantiewoning met een schitterend uitzicht over de groene glooiende heuvels. Volledig gemeubileerd en mooi ingericht!

Meer informatie
Contact informatie Hoeve Endepoel Yvonne Engelen Pim de la Court Vroelen 24 6255 NC Noorbeek Tel: 043-4571239 Mob: 06 19836006 E: info@hoeve-endepoel.nl I: www.hoeve-endepoel.nl
Meer informatie RoutebeschrijvingWebpartners Gratis Zoover Gold Awards Hoeve Endepoel Noorbeek Agenda VVV Limburg
Heeft u vragen?