Particulier vakantiehuisje huren in Zuid Limburg

Wilt u even ontsnappen aan de drukte en helemaal tot rust komen in het mooie Zuid Limburg? Kies dan voor een particulier vakantiehuis in Zuid Limburg. Hoeve Endepoel beschikt over twee huisjes, waarin u absoluut kunt onthaasten en in alle rust kunt genieten van de schitterende omgeving. De vakantieboerderij ligt in Noorbeek, nabij Maastricht. Het uitzicht op de uitgestrekte weilanden en de frisse buitenlucht maken van Hoeve Endepoel een oase van rust. Toch bent u binnen afzienbare tijd in hartje Maastricht, het mooie Aken of winkelstad Heerlen. Het Zuid Limburgse particuliere vakantiehuisje Hoeve Endepoel is een mooie vakantie accommodatie waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten.

Ontspannen in het landelijke Noorbeek

De vakantiewoningen van Hoeve Endepoel liggen op een mooie heuvelrug in Noorbeek en zijn een waar paradijs voor wandel liefhebbers. Er zijn talloze wandelroutes in alle richtingen en ook met de fiets is het heerlijk om de glooiende landschappen te verkennen. Op loopafstand van onze particuliere vakantiehuisjes in Zuid Limburg bevinden zich enkele eetcafés, een bakker en een slager. Tevens heeft u de beschikking over een barbecue. Omdat beide huisjes zijn voorzien van een terras inclusief meubilair en parasol, kunt u comfortabel buiten zitten en genieten van het uitbundige natuurschoon dat Noorbeek u te bieden heeft. Als particulier vakantiehuis in Zuid Limburg kunnen we u gegarandeerd meer rust en ruimte bieden dan de grote vakantieparken in dit gebied.

Een particulier vakantiehuisje zorgt voor rust, privacy en ruimte

Wilt u genieten van uw vrije tijd en genieten van ultieme privacy, ruimte én rust? Dan is een particulier vakantiehuisje in Zuid-Limburg dé oplossing. Ontloop de reguliere drukte van vakantiegangers op een vakantiepark en geniet van uw particulier gehuurde huis. U heeft hierbij het tempo van uw vakantie volledig in eigen hand. Wilt u een fijne wandeling maken in mooie natuurgebieden waarbij u tot uzelf komt óf wilt u lekker rondom het huisje blijven hangen, een particulier vakantiehuisje in Zuid-Limburg is perfect. Wij vertellen u graag wat meer over uitstapjes in de omgeving, die het bezichtigen waard zijn. 

Eropuit in de omgeving

Naast ultieme rust in Noorbeek, bevindt deze karakteristieke plaats zich dicht bij een aantal grotere steden van Nederland. Het dichtstbij ligt het gezellige Maastricht. Hier kunt u winkelen, genieten op een terras aan de Maas, een tochtje maken over de Maas en allerlei mooie musea bezoeken. In Heerlen kunt u eveneens uitstekend winkelen. Daarnaast is Heerlen een echte uitgaansstad met diverse clubs, bars en danscafé's. Voor een mooi landschap en bijzondere activiteiten gaat u naar het nabijgelegen Valkenburg. Tot slot kunt u vanuit ons particulier vakantiehuis in Zuid-Limburg naar bekende steden over de grens gaan. Bijvoorbeeld winkelstad Aken, in Duitsland, en cultuurstad Luik, in België.   

Boek uw particulier vakantiehuisje in Zuid Limburg

Wilt u onthaasten in het mooie Zuid Limburgse Heuvelland? Wilt u de uitgestrekte fruitboomgaarden en akkers verkennen, te voet of met de fiets? Wilt u de rust en ruimte om heerlijk te ontspannen? Boek dan het particulier vakantiehuis Hoeve Endepoel.

Bekijk de huisjes en de tarieven op onze website. Wenst u meer informatie, heeft u vragen of wilt u graag een boeking maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Vakantiewoning 2-4 personen

De natuur in combinatie met de vakwerkelementen geven u meteen het buitenlandgevoel. In deze knusse woning voelt u zich meteen thuis!

Meer informatie
Vakantiewoning 6 personen

Een ruime 6-persoons vakantiewoning met een schitterend uitzicht over de groene glooiende heuvels. Volledig gemeubileerd en mooi ingericht!

Meer informatie
Contact informatie Hoeve Endepoel Yvonne Engelen Pim de la Court Vroelen 24 6255 NC Noorbeek Tel: 043-4571239 Mob: 06 19836006 E: info@hoeve-endepoel.nl I: www.hoeve-endepoel.nl
Meer informatie RoutebeschrijvingWebpartners Gratis Zoover Gold Awards Hoeve Endepoel Noorbeek Agenda VVV Limburg
Heeft u vragen?