Vakantiehuis in de Voerstreek boeken

Wanneer u als natuurliefhebber op vakantie gaat, dan is een vakantiehuis in de Voerstreek een uitstekende keuze. U kunt bijvoorbeeld terecht in de gemoderniseerde vakantieboerderij Hoeve Endepoel. Deze hoeve is gelegen in het idyllische dorpje Noorbeek en is de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in de Voerstreek. De vele tochten voeren u langs de schitterende uitgestrekte boomgaarden en landelijke bospaadjes, waar u kunt genieten van mooie vergezichten. Wie wil genieten van het mooie uitzicht over de glooiende Limburgse heuvels, kan in onze vakantiewoning in de Voerstreek genieten van een ontspannen verblijf.

Waarom een vakantie boeken bij Hoeve Endepoel?

Hoeve Endepoel heeft slechts twee vakantiehuizen te huur: één 6 persoons huisje en één voor 2 tot 4 personen. Het is dus zeer kleinschalig, waardoor u in alle rust kunt genieten van het bourgondische en gezellige Zuid Limburg. Twee mountainbikes staan tot uw beschikking, zodat u de omgeving kunt verkennen op de fiets. Tevens zijn de huisjes comfortabel uitgerust met onder andere een diepvries, een barbecue en een zeer ruim terras met tuinmeubilair en een parasol. Ook is er gratis WiFi. In onze vakantiehuizen in de Voerstreek geniet u van een adembenemend uitzicht over de Limburgse heuvels. Rust, ontspanning en natuur staan centraal bij Hoeve Endepoel.

Tips voor leuke uitjes vanuit het vakantiehuis in de voerstreek

Voor een heerlijke vakantie in de voerstreek hoeft u niet eens eropuit. U kunt gewoon in de buurt blijven en prachtige wandelingen, fietstochten en anders eropuit gaan in de natuur. Ga bijvoorbeeld vissen of lekker barbecuën op uw eigen terras met barbecue. Wilt u iets actiefs of cultureels doen? Gebruik dan de volgende tips voor een unieke vakantie:

  • Maak een boottocht over de Maas. Kies voor een rondtochtboot of huur een kano of sloep.
  • Ga shoppen in Maastricht, Aken of Heerlen.
  • Ga rodelen in Valkenburg.
  • Bezoek de grotten in Valkenburg.
  • Ga naar de zondsagsmarkt La Batte, in Luik.
  • Dans de hele nacht in Heerlen.
  • Maak de mooiste kiekjes bovenop de Bueren trap in Luik.

Bekijk hier meer ideeën voor uw vakantie!

Voerstreek vakantiehuizen: 2-4 persoons én 6 persoons

Heeft u interesse in één van de twee Voerstreek vakantiehuizen? U kunt op deze website meer informatie vinden over de huisjes en tevens vindt u hier de scherpe tarieven. Wilt u een van onze vakantiehuizen boeken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Een mooie vakantie in de Voerstreek begint bij Hoeve Endepoel in het Zuid Limburgse Heuvelland.

Vakantiewoning 2-4 personen

De natuur in combinatie met de vakwerkelementen geven u meteen het buitenlandgevoel. In deze knusse woning voelt u zich meteen thuis!

Meer informatie
Vakantiewoning 6 personen

Een ruime 6-persoons vakantiewoning met een schitterend uitzicht over de groene glooiende heuvels. Volledig gemeubileerd en mooi ingericht!

Meer informatie
Contact informatie Hoeve Endepoel Yvonne Engelen Pim de la Court Vroelen 24 6255 NC Noorbeek Tel: 043-4571239 Mob: 06 19836006 E: info@hoeve-endepoel.nl I: www.hoeve-endepoel.nl
Meer informatie RoutebeschrijvingWebpartners Gratis Zoover Gold Awards Hoeve Endepoel Noorbeek Agenda VVV Limburg
Heeft u vragen?