Rolstoelvriendelijk vakantiehuis huren

Wanneer u beperkt bent in mobiliteit, hoeft dit niet te betekenen dat u niet kunt genieten van een welverdiende vakantie in een mooie vakantiehuisje. Hoeve Endepoel is namelijk een rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Zuid Limburg waar u terecht kunt voor een ontspannen en bourgondische vakantie. De woning heeft uitzicht over de glooiende groene weilanden en is prima geschikt voor mensen die rolstoelgebonden zijn. Een vakantiehuis voor mindervaliden in een schitterende omgeving? Dat is Hoeve Endepoel!

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Noorbeek

Het vakantiehuis voor 6 personen is voorzien van extra brede deuren en heeft geen drempels. Hierdoor kunnen rolstoelers zicht eenvoudig van de ene kamer naar de andere verplaatsen. Tevens beschikt dit rolstoelvriendelijk vakantiehuis over een aangepaste badkamer (let op: géén lift) en is er een slaapkamer op de begane grond. Indien de thuiszorg speciale artikelen dient af te leveren voordat de vakantie begint, dan is dit geen enkel probleem. Deze zaken zorgen ervoor dat mensen met een mobiele beperking prima kunnen genieten van een heerlijke vakantie in onze vakantiehuis voor mindervaliden.

Vakantiehuis voor mindervalide huren

Onze 6-persoons woning is ons rolstoelvriendelijk vakantiehuis. Er zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar op het terrein en door de aanwezigheid van een goed begaanbaar terras is het ook heerlijk buiten vertoeven. Het uitzicht op het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland zorgt voor een ontspannen sfeer en u kunt dan ook prima onthaasten in onze comfortabele vakantiewoning.

Wenst u meer informatie over ons vakantiehuis voor mindervaliden? Bezoek dan deze pagina. Voor tarieven verwijzen we u graag naar onze prijslijst. Wilt u een boeking maken of heeft u aanvullende vragen? U kunt ons bereiken via het contactformulier.

Vakantiewoning 2-4 personen

De natuur in combinatie met de vakwerkelementen geven u meteen het buitenlandgevoel. In deze knusse woning voelt u zich meteen thuis!

Meer informatie
Vakantiewoning 6 personen

Een ruime 6-persoons vakantiewoning met een schitterend uitzicht over de groene glooiende heuvels. Volledig gemeubileerd en mooi ingericht!

Meer informatie
Contact informatie Hoeve Endepoel Yvonne Engelen Pim de la Court Vroelen 24 6255 NC Noorbeek Tel: 043-4571239 Mob: 06 19836006 E: info@hoeve-endepoel.nl I: www.hoeve-endepoel.nl
Meer informatie RoutebeschrijvingWebpartners Gratis Zoover Gold Awards Hoeve Endepoel Noorbeek Agenda VVV Limburg
Heeft u vragen?