Vakantiehuis Zuid Limburg 4 personen

Genieten in het mooie Zuiden in een vakantiehuis in Zuid Limburg voor 4 personen? Dan kunt u overnachten bij Hoeve-Endepoel. Deze gemoderniseerde vakantieboerderij is de perfecte uitvalsbasis om de Voerstreek en steden als Maastricht en Aken te verkennen. Door de ligging in het sfeervolle Noorbeek, omgeven door pittoreske dorpjes en glooiende groene heuvels, kunt u genieten van de rust en de frisse buitenlucht. Tevens is het mogelijk om al fietsend of wandelend de omgeving te verkennen.

Genieten in het bourgondische Zuid Limburg

Een vakantiehuis in Zuid Limburg voor 4 personen is vaak onderdeel van een grootschalig vakantiepark, maar dat is bij Hoeve Endepoel absoluut niet het geval. Behalve één vakantiehuisje voor 4 personen is er namelijk nog één vakantiehuis voor 6 personen. Dat is alles. U kunt dus in alle rust en privacy genieten van al het moois dat het bourgondische Zuid Limburg u te bieden heeft.

Buiten zitten met een prachtig uitzicht

Ons huisje voor 4 personen is voorzien van een ruim terras, inclusief tuinmeubels. U kunt dus heerlijk buiten zitten en genieten van het uitzicht. Als u op het terras naar links kijkt, ziet u groen. Kijkt u naar rechts dan heeft u eveneens uitzicht op de groene omgeving. Op ons terras kunt u echt genieten van alle rust en privacy. Adem de frisse lucht in, bijvoorbeeld tijdens uw ontbijt of lunch buiten, en bedenk dan wat er op de planning staat voor de rest van de dag. Wordt het wandelen in de directe omgeving of gaat u er verderweg op uit? U heeft twee mountainbikes tot uw beschikking, dus een tourtje maken, kan altijd! Verder kunt u in het huisje gebruikmaken van gratis wifi en een barbecue. Gaat u liever uit eten? Op loopafstand van het vakantiehuisje bevinden zich voldoende eetgelegenheid waar u terecht kunt voor een lekker avondmaal.

4 persoons vakantiehuis in Zuid Limburg boeken?

Zoekt u een vakantiehuis in Zuid Limburg voor 2 tot 4 personen? Wij nodigen u van harte uit om te overnachten bij Hoeve Endepoel. Het huisje is compleet gemeubileerd en mooi landelijk ingericht. U kunt er gratis parkeren. Bezoek deze pagina voor meer informatie over het huisje of bekijk onze scherpe tarieven. Wilt u uw vakantie doorbrengen in ons 4 persoons vakantiehuisje in Zuid Limburg? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Vakantiewoning 2-4 personen

De natuur in combinatie met de vakwerkelementen geven u meteen het buitenlandgevoel. In deze knusse woning voelt u zich meteen thuis!

Meer informatie
Vakantiewoning 6 personen

Een ruime 6-persoons vakantiewoning met een schitterend uitzicht over de groene glooiende heuvels. Volledig gemeubileerd en mooi ingericht!

Meer informatie
Contact informatie Hoeve Endepoel Yvonne Engelen Pim de la Court Vroelen 24 6255 NC Noorbeek Tel: 043-4571239 Mob: 06 19836006 E: info@hoeve-endepoel.nl I: www.hoeve-endepoel.nl
Meer informatie RoutebeschrijvingWebpartners Gratis Zoover Gold Awards Hoeve Endepoel Noorbeek Agenda VVV Limburg
Heeft u vragen?