Vakantiehuis in Zuid Limburg voor 6 personen

Wilt u genieten van al het moois dat Zuid Limburg u te bieden heeft? Hoeve Endepoel is een gemoderniseerde vakantieboerderij, gelegen in het landelijke Noorbeek. Dit dorp ligt aan de grens met België en is een ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes richting steden als Aken, Valkenburg en natuurlijk Maastricht. Overnacht in ons vakantiehuis in Zuid Limburg voor 6 personen, met een uitzicht over de glooiende groene heuvels. U kunt helemaal ontspannen en genieten van Zuid Limburg in onze goed uitgeruste vakantiewoning.

Prachtige landschappen en rijke cultuur

Zuild Limburg is een schitterende vakantiebestemming waar u een combinatie zult tegenkomen van mooie glooiende heuvels, pittoreske dorpjes en bourgondische eetgelegenheden. Uw culturele hart gaat sneller kloppen van de nabijgelegen kerken en musea. Tegelijkertijd bevindt u zich in een vrij gelegen vakantiewoning met de mogelijkheid mooie wandel- en fietstochten te ondernemen. Het beste van twee werelden vindt u dus in Noorbeek.

Uitstapjes buiten Noorbeek

Voor leuke uitstapjes buiten Noorbeek, kunt u vanuit uw vakantiehuis in Zuid Limburg voor 6 personen eenvoudig naar nabijgelegen steden reizen. Namelijk:

  1. Maastricht
  2. Valkenburg
  3. Heerlen
  4. Aken
  5. Luik

De steden kunt u bezoeken met de auto, maar u kunt ook een fietstocht maken naar Maastricht, Valkenburg en Aken. Deze steden liggen alle drie op ongeveer 15 km van het vakantiehuis af. Vanwege het heuvellandschap kunt u dan het best kiezen voor een fiets met versnellingen óf u gaat gewoon op de beschikbare mountainbikes eropuit! Iets verder weg, maar zeker ook erg leuk om een bezoek te brengen, zijn Heerlen en Luik.

Comfortabel vakantiehuis in Zuid Limburg

Ons vakantiehuis in Zuid Limburg voor 6 personen is voorzien van een terras inclusief tuinmeubilair en parasol. Tevens heeft u de beschikking over een diepvries, barbecue en twee mountainbikes. Verder is de vakantiewoning rolstoelvriendelijk ingedeeld: de woning is drempelvrij en beschikt over extra brede deuren. U wordt gastvrij ontvangen met echte Limburgse vlaai, zodat u op een smakelijke manier aan uw vakantie in Zuid Limburg kunt beginnen.

Boek uw vakantiehuis voor 6 personen in Zuid Limburg

Heeft u interesse in onze vakantiewoning? Hier vindt u meer informatie over de faciliteiten en voor de actuele tarieven verwijzen we u graag door naar deze pagina. Wenst u meer informatie of wilt u een boeking maken? Dat is mogelijk: vul het contactformulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.

Vakantiewoning 2-4 personen

De natuur in combinatie met de vakwerkelementen geven u meteen het buitenlandgevoel. In deze knusse woning voelt u zich meteen thuis!

Meer informatie
Vakantiewoning 6 personen

Een ruime 6-persoons vakantiewoning met een schitterend uitzicht over de groene glooiende heuvels. Volledig gemeubileerd en mooi ingericht!

Meer informatie
Contact informatie Hoeve Endepoel Yvonne Engelen Pim de la Court Vroelen 24 6255 NC Noorbeek Tel: 043-4571239 Mob: 06 19836006 E: info@hoeve-endepoel.nl I: www.hoeve-endepoel.nl
Meer informatie RoutebeschrijvingWebpartners Gratis Zoover Gold Awards Hoeve Endepoel Noorbeek Agenda VVV Limburg
Heeft u vragen?